Canada Family Class Sponsorship - Who Can I Sponsor - ICP Immigration Inc.

Family Sponsorshipاگر شما دارای اقامت دائم و یا ملیت کانادایی هستید و حداقل 18 سال دارید میتوانید برای افراد واجد شرایط خانواده خود درخواست اقامت دائم کانادا نمایید. شما نیاز به اثبات درآمد کافی به منظور توانایی ساپورت مالی فرد و یا افراد خانواده پس از ورود به کانادا را دارید . در صورتی که در ایالت کبک اقامت دارید باید شرایط اداره مهاجرت کبک را نیز دارا باشید.

 وابستگی های زیر واجد شرایط جهت مهاجرت خانوادگی هستند:

  همسر قانونی، همسر عرفی،

فرزندان وابسته

پدر و مادر، پدربزرگ و مادر بزرگ

خواهر و برادر- خواهرزاده و برادرزاده – نوه (زیر 18 سال و بدون سرپرست که دارای فرزند قانونی ویا عرفی نباشد)

یکی از اقوام بدون در نظر گرفتن سن و یا ارتباط فامیلی تنها در صورتی که شما هیچ فرزند، همسر ،پدر و مادر، پدربزرگ و مادر بزرگ، عمه ، عمو، خاله ، دایی....و یا هر فرد دیگری که با شما ارتباط خانوادگی و یا فامیلی داشته باشد را در کانادا که دارای اقامت دائم و یا ملیت کانادایی باشند را نداشته باشید.

همسر قانونی و یا عرفی

اداره مهاجرت کانادا با دقّت خاصی ضمانتهای همسری را بررسی و مورد بازبینی قرار میدهد تا از قبولی هر گونه ادعای غیر واقعی جلوگیری نماید .

تعاریف :

همسر : شما همسر تلقی خواهید شد اگر حداقل 16 سال دارید وبا متقاضی ضمانت خانوادگی ازدواج قانونی کرده باشید.

همسر عرفی : حداقل به مدت یکسال با شخص ضمانت کننده زندگی کرده باشید

فرزندان وابسته:

1- فرزندان در صورتی که زیر سن 22 سال باشند و همسر قانونی و یا عرفی نداشته باشند

2- فرزندان بالغ بر 22 سال که از سن 22سالگی همواره مشغول به تحصیل تمام وقت بوده و از نظر مالی وابسته به والدین خود هستند.

3- فرزندان بالغ بر 22 سال که از نظر سلامتی و یا نارسی های جسمی و روانی به والدین خود وابستگی مالی دارند.

  

 

• متخصصین 

• سرمایه گذران

• کارفرمایان 

• خویش فرمایان و صاحبین مشاغل 

 

 


جهت ارزیابی رایگان اینجا را کلیک نمایید
جهت ارسال سوالات خود و یا تنظیم وقت مشاوره  اینجا را  کلیک نمایید