Federal Immigrant Investor Program - ICP Immigration Inc.

این برنامه در حال حاضر بسته است.

از اواخر ژانويه 2015، اداره مهاجرت و شهروندی کانادا پذیرش درخواست متقاضیان سرمایه گذاری را آغاز نمود
شرایط درخواست :

  • متقاضی باید دارای تحصیلات پس از دوره متوسطه بوده و همچنین دارای گواهی معادل سازی مدرک تحصیلی بر اساس استاندارد های تحصیلی کانادا باشد
  • دارا بودن حداقل آگاهی به یکی از زبانهای رسمی کانادا
  • حداقل دارای سرمایه خالص به میزان $10,000,000 CAD و
  • علاقه مند به سرمایه گذاری به مبلغ $2,000,000 CAD برای یک دوره 15 ساله باشد.

سرمایه گذاران

کار آفرینان

برنامه های منتخبین ایالتی


جهت ارزیابی رایگان اینجا را کلیک نمایید
جهت ارسال سوالات خود و یا تنظیم وقت مشاوره  اینجا را  کلیک نمایید

احمد حسین وزیر مهاجرت به اهمیت نقش کانادا در استقرار پذیری پناهندگان که از بزرگترین موفقیت های اداره مهاجرت محسوب میشود اشاره کرد.

گزینش مورخ 31 می ، استان انتاریو بر اساس لیست 11 شغل مورد نیاز این استان بوده اند