Federal Immigrant Investor Program - ICP Immigration Inc.

این برنامه در حال حاضر بسته است.

از اواخر ژانويه 2015، اداره مهاجرت و شهروندی کانادا پذیرش درخواست متقاضیان سرمایه گذاری را آغاز نمود
شرایط درخواست :

  • متقاضی باید دارای تحصیلات پس از دوره متوسطه بوده و همچنین دارای گواهی معادل سازی مدرک تحصیلی بر اساس استاندارد های تحصیلی کانادا باشد
  • دارا بودن حداقل آگاهی به یکی از زبانهای رسمی کانادا
  • حداقل دارای سرمایه خالص به میزان $10,000,000 CAD و
  • علاقه مند به سرمایه گذاری به مبلغ $2,000,000 CAD برای یک دوره 15 ساله باشد.

سرمایه گذاران

کار آفرینان

برنامه های منتخبین ایالتی


جهت ارزیابی رایگان اینجا را کلیک نمایید
جهت ارسال سوالات خود و یا تنظیم وقت مشاوره  اینجا را  کلیک نمایید

آخرین قرعه کشی استان انتاریو از طریق سیستم اکسپرس ‏اینتری با جذب متقاضیان دارای تجربه کار در مشاغلی مانند ‏مدیریت و حسابداری

سیستم مهاجرت اقتصادی کانادا، الگویی در بین کشورهای عضو ‏سازمان توسعه وهمکاری اقتصادی

جزیره پرنس ادوارد برای 135 متقاضی دعوتنامه صادر کرد