Foreign Students - Canadian Experience Class - ICP Immigration Inc.

این برنامه مهاجرتی مختص به افرادی است که در کانادا سابقه کار یا تحصیل دارند. و هدف از طراحی آن صدور سریع ویزا یه این افراد می باشد.

متقاضیان می توانند تحت برنامه ورود سریع اقدام کنند.

دارا بودن موارد زیر جهت واجد شرایط بودن درخواست، الزامی می باشد:

  • حداقل یک سال سابقه کار تخصصی تمام وقت در کانادا در طول سه سال آخر قبل از ارسال درخواست،
  • دارا بودن سطح زبان مطابق با کار تخصصی

 

ورود سریع  

ورود سریع یک سیستم برای مدیریت درخواستهای دریافتی متقاضیانی است که دارای تجربه کار و یا تحصیل در کانادا را دارند.

متقاضیان واجد شرایط ملزم به نام نویسی در این سیستم میباشند. بدین ترتیب مشخصات متقاضی وارد بانک اطلاعاتی خواهد شد. سپس از متقاضیان برتر که بالاترین امتیازات را کسب کرده اند دعوت به عمل خواهد آمد تا نسبت به ارسال درخواست اقامت دائم اقدام نمایند.

مراحل این برنامه شامل دو بخش می باشد:

  • مرحله اول: 
    • ثبت نام
    • پذیرفته شدن و دریافت تاییدیه عضویت در بانک اطلاعاتی
  • مرحله دوم: 
    • دریافت دعوت نامه از اداره مهاجرت کانادا مبنی بر گزینش و تکمیل فایل درخواست اقامت دائم
    • ارسال درخواست اقامت دائم

برنامه مهاجرتی برای افرادی که سابقه تحصیل و کار در کبک دارند

برنامه متخصصین ایالت کبک

برنامه متخصصین کانادا


جهت ارزیابی رایگان اینجا را کلیک نمایید
جهت ارسال سوالات خود و یا تنظیم وقت مشاوره  اینجا را  کلیک نمایید

بالغ بر 1600 دعوتنامه، در اولین قرعه کشی برنامه تکنولوژی استان انتاریو، از طریق سیستم اکسپرس اینتری با حداقل امتیاز 439 صادر شد

استان انتاریو لیست 6 حرفه مورد نیاز مرتبط با تکنولوژی را اعلام کرد.

تعلیق موقت برنامه اخذ اقامت پس از تحصیل در استان کبک