Canada Family Class Sponsorship - Who Can I Sponsor - ICP Immigration Inc.

Family Sponsorshipاگر شما دارای اقامت دائم و یا ملیت کانادایی هستید و حداقل 18 سال دارید میتوانید برای افراد واجد شرایط خانواده خود درخواست اقامت دائم کانادا نمایید. شما نیاز به اثبات درآمد کافی به منظور توانایی ساپورت مالی فرد و یا افراد خانواده پس از ورود به کانادا را دارید . در صورتی که در ایالت کبک اقامت دارید باید شرایط اداره مهاجرت کبک را نیز دارا باشید.

 وابستگی های زیر واجد شرایط جهت مهاجرت خانوادگی هستند:

  همسر قانونی، همسر عرفی،

فرزندان وابسته

پدر و مادر، پدربزرگ و مادر بزرگ

خواهر و برادر- خواهرزاده و برادرزاده – نوه (زیر 18 سال و بدون سرپرست که دارای فرزند قانونی ویا عرفی نباشد)

یکی از اقوام بدون در نظر گرفتن سن و یا ارتباط فامیلی تنها در صورتی که شما هیچ فرزند، همسر ،پدر و مادر، پدربزرگ و مادر بزرگ، عمه ، عمو، خاله ، دایی....و یا هر فرد دیگری که با شما ارتباط خانوادگی و یا فامیلی داشته باشد را در کانادا که دارای اقامت دائم و یا ملیت کانادایی باشند را نداشته باشید.

همسر قانونی و یا عرفی

اداره مهاجرت کانادا با دقّت خاصی ضمانتهای همسری را بررسی و مورد بازبینی قرار میدهد تا از قبولی هر گونه ادعای غیر واقعی جلوگیری نماید .

تعاریف :

همسر : شما همسر تلقی خواهید شد اگر حداقل 16 سال دارید وبا متقاضی ضمانت خانوادگی ازدواج قانونی کرده باشید.

همسر عرفی : حداقل به مدت یکسال با شخص ضمانت کننده زندگی کرده باشید

فرزندان وابسته:

1- فرزندان در صورتی که زیر سن 22 سال باشند و همسر قانونی و یا عرفی نداشته باشند

2- فرزندان بالغ بر 22 سال که از سن 22سالگی همواره مشغول به تحصیل تمام وقت بوده و از نظر مالی وابسته به والدین خود هستند.

3- فرزندان بالغ بر 22 سال که از نظر سلامتی و یا نارسی های جسمی و روانی به والدین خود وابستگی مالی دارند.

  

 

• متخصصین 

• سرمایه گذران

• کارفرمایان 

• خویش فرمایان و صاحبین مشاغل 

 

 


جهت ارزیابی رایگان اینجا را کلیک نمایید
جهت ارسال سوالات خود و یا تنظیم وقت مشاوره  اینجا را  کلیک نمایید

احمد حسین وزیر مهاجرت به اهمیت نقش کانادا در استقرار پذیری پناهندگان که از بزرگترین موفقیت های اداره مهاجرت محسوب میشود اشاره کرد.

برنامه آزمایشی جدید برای تکفل افراد خانواده

اخاذی آژانس های کاریابی از متقاضیان خارجی برای اجازه کار موقت