برنامه منتخب استانی نووااسکوشیا، متقاضیانی را که دارای تخصص و سابقه کار مورد نیاز این استان میباشند، مورد گزینش قرار می دهد.
برنامه های مهاجرتی این استان به قرار زیر است:

اولویت بازارکار نوواسکوشیا

 برنامه مهاجرتی اولویت بازار کارنووااسکوشیا ، متقاضیان  واجد شرایط را از طریق سیستم اکسپرس انتری فدرال که مطابق با نیاز بازار کار این استان می باشد، انتخاب می کند. تنها متقاضیانی که نامه علاقه مندی را از اداره مهاجرت نووااسکوشیا دریافت کرده اند، می تواند تحت این برنامه درخواست کنند.

برنامه مهاجرتی پزشکان نووااسکوشیا

استان نوااسکوشیا با مشارکت مسئولین امورخدمات پزشکی و اداره بهداشت و سلامتی این استان، برنامه جدید مهاجرتی را برای جذب پزشکان عمومی، پزشکان خانواده و پزشکان متخصص ایجاد کرده است. این برنامه، این امکان را برای مسئولین مرتبط دراین استان فراهم می کند تا پزشکانی را که مهارت های مورد نیاز این استان را دارا هستند و قادر به ارائه درخواست اقامت دائم از طریق برنامه های دیگر نیستند را مورد پذیرش قرار دهند.
برنامه جدید پزشکان فقط برای پزشکان عمومی و پزشکان خانواده و پزشکان متخصص با پیشنهاد شغلی که توسط اداره بهداشت نیوا اسکاتیا یا مرکز بهداش این استان تأیید شده است، باز است.

برنامه کارآفرینی نوااسکوشیا

•    برنامه کارآفرینی نوااسکوشیا برنامه کارآفرینی استان نووااسکوشیا مختص به صاحبان کسب و کار با تجربه و مدیران ارشد یک تجارت و یا کسب وکار است، که قصد زندگی در این استان را دارند. متقاضیان این برنامه می بایست بیزینسی را  در این استان ایجاد و یا خریداری کنند . و درمدیریت روزانه این بیزینس مشارکت داشته باشند. پس از گذشت  یک سال از اداره این بیزینس، کارفرما می تواند برای درخواست اقامت دائم اقدام کند.
متقاضیان می بایست شرایط زیر را دارا باشند:
•    حداقل دارای 21 سال سن
•    قصد زندگی به صورت دائم دراین استان را داشته  وبا مدیریت  تمام وقت به مدت یکسال در کسب و کار خریداری شده در استان و یا کسب و کار ایجاد شده  واجد شرایط اخذ اقامت دائم استان خواهد شد.
•    دارا بودن دارایی خالص برابر حداقل 600 هزار دلار کانادا
•    سرمایه گذاری در یک بیزینس موجود  و یا ایجاد آن  در نوااسکوشیا به مبلغ حداقل 150 هزار دلار کانادا
•    دارا بودن حداقل 3 سال سابقه مالکیت و مدیریت یک بیزینس که بیش از 33 درصد آن به نام باشد یا 5 سال تجربه مدیریت ارشد
•    دارا بودن مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه برابر CLB 5

برنامه کارآفرینی فارغ التحصیلان نوااسکوشیا

این برنامه شامل دانشجویان خارجی است که از یکی ازدانشگاه ها و موسسات خارجی این استان فارغ التحصیل شده اند و سپس دراین استان نسبت به راه اندازی و یا خرید کسب و کار  برای مدت حداقل یک سال این کسب و کار را اداره کرده اند.  
شرایط لازم برای واجد شرایط شدن تحت این برنامه به قرار زیر است:
•    قصد زندگی به صورت دائم دراین استان را داشته و مالک و به طور فعال مدیر یک بیزینس در این استان
•    دارا بودن حداقل یک سال سابقه مالکیت و مدیریت فعال ممتدد یک بیزینس ( دارا بودن 100 درصد مالکیت آن بیزینس الزامی است.)
•    به اتمام رساندن حداقل مقطع تحصیلی پس از حداقل 2 سال تحصیلی در یکی ازدانشگاه ها و موسسات خارجی این استان
•    دارا بودن مجوز کارپس از اتمام تحصیل معتبر
•    دارا بودن مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه برابر7  CLB

برنامه نیروی متخصص نووااسکوشیا

این برنامه برای کارفرمایان این امکان را فراهم می کند تا نیروهای متخصص خارجی و فارغ التحصیلان بین المللی را که تخصص و مهارتشان در این استان مورد نیاز است، مورد پذیرش قرار دهند.
شرایط لازم برای واجد شرایط شدن تحت این برنامه به قرار زیر است:
•    داشتن پیشنهاد کاری تمام وقت از یک کارفرما در استان نووااسکوشیا
•    داشتن یک سال سابقه کاری مرتبط با شغل مورد نظر ( برای متقاضیان نیمه ماهر و کم مهارت 6 ماه سابقه کاری کافی است.)
•    دارا بودن 21 تا 55 سال سن
•    داشتن حداقل دیپلم متوسطه
•    دارا بودن آموزش و مهارت لازم برای شغل مورد نظر
•    دارا بودن مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه برابر5  CLB( برای متقاضیان نیمه ماهر و کم مهارت نمره  4  CLBکافی است.)
•    نشان دادن توانایی مالی کافی برای سکونت و استقرار در این استان

برنامه مهاجرتی اکسپرس اینتری از طریق نووااسکوشیا

این برنامه متقاضیان دارای مهارت بالایی را که علاقه مند هستند به طور دائم در این استان زندگی کنند را مورد پذیرش قرار می دهد.
اداره مهاجرت نووااسکوشیا این حق را برای خود قائل شده است تا برخی از انواع مشاغل را بسته به نیاز بازار کاراین استان در نظربگیرد.
نوواسکوشیا در دو دسته مهاجرتی در این برنامه مورد گزینش قرار می گیرند:
دسته A : مختص متقاضیانی است که دارای پیشنهاد شغلی در این استان هستند.
دسته B : مختص متقاضیانی است که دارای تجربه در یکی از مشاغل مورد نیاز این استان هستند.
  این برنامه در حال حاضر بسته میباشد.

شرایط لازم برای واجد شرایط شدن در این دو دسته به قرا زیر است:
گروه A:
•    داشتن پروفایل ثبت شده فعال در سیستم اکسپرس انتری سازمان مهاجرت، شهروندی و پناهندگی کانادا
•    کسب حداقل امتیاز 67 از 100 در سیستم امتیاز بندی این برنامه
•    داشتن پیشنهاد کاری تمام وقت برای حداقل یک سال از یک کارفرما در استان
•    داشتن حداقل یک سال سابقه کارمرتبط
•    داشتن مدرک زبان حداقل CLB 7
•    نشان دادن توانایی مالی کافی برای استقرار در این استان
گروه  B:
•    قرارداشتن در لیست مشاغل مورد نیاز این برنامه
•    داشتن پروفایل ثبت شده فعال در سیستم اکسپرس انتری سازمان مهاجرت، شهروندی و پناهندگی کانادا
•    کسب حداقل امتیاز 67 از 100 در سیستم امتیاز بندی این برنامه
•    داشتن حداقل یک سال سابقه کارمرتبط در یکی از مشاغل مورد نیاز استان نووا اسکوشیا
•    دارا بودن حداقل دیپلم متوسط معادل دیپلم متوسطه کانادایی
•    داشتن مدرک زبان حداقل CLB 7
•    نشان دادن توانایی مالی کافی برای استقرار در این استان

برنامه مهاجرتی اکسپرس اینتری

این برنامه مهاجرتی متقاضیان دارای مهارت بالایی را که تمایل به زندگی به صورت دائم در این استان را دارند، مورد پذیرش قرار می دهد. متقاضیان این برنامه می بایست دارای حداقل یک سال سابقه کار در مهارت بالا در این استان باشند.
شرایط لازم برای واجد شرایط شدن در این برنامه  به قرا زیر است:
•    داشتن حداقل یک سال سابقه کار در این استان
•    دارا بودن 21 تا 55 سال سن
•    دارا بودن حداقل دیپلم متوسط معادل دیپلم متوسطه کانادایی
•    دارا بودن نتیجه نمره زبان مورد نیاز


جهت ارزیابی رایگان اینجا را کلیک نمایید
جهت ارسال سوالات خود و یا تنظیم وقت مشاوره  اینجا را  کلیک نمایید

آخرین اخبار

افزایش سهمیه پذیرش پناهندگان متخصص

استان نوواسکوشیا یک برنامه آزمایشی جدید را آغاز کرد.

استان های حاشیه اقیانوس اطلس در دوسال اخیر سریع ‏ترین رشد جمعیت رادر طی دهه گذشته تجربه کرده اند